Velkommen til restaurant Thai Mekong

Når du træder indenfor hos Thai Mekong Restaurant, får du straks fornemmelsen af gæstfrihed. Et opdækket bord vil vente dig og føre dig igennem et særpræget forløb. Hvis du ikke har kendskab til det thailandske menukort, kan tjeneren guide dig og få tilrettet menuen lige efter din smag. Du har måske spurgt dig selv: hvad kan man lave når man er alene hjemme? Bare rolig, du kan nemlig tage på vores restaurant.

thai restaurant

Det Thailandske køkken byder på enestående smagsoplevelser der spænder fra det meget milde til det betydeligt stærke. Der er lidt for enhver smag, og er man ikke helt på hjemmebane eller er det bare svært at vælge, kan man vælge en af vores faste menuer, der laves til min. 2 personer og serveres med ris.

Thai Mekong Restaurant er den ideelle restaurant hvis du er indstillet på en hyggelig aften med venner og familie. Kokkene præsenterer dig for en helt ny verden af smag og tjenerne er klar til at tage imod din bestilling.

Det er også muligt at få TAKE AWAY mad. Det er nemt og hurtigt. Du ringer bare på 86 13 16 37 og afgiver din bestilling – så går der ofte 10 – 15 min. og din mad er klar til afhentning. Du tænker måske: hvilken cykel skal jeg vælge? Men det er ikke noget problem, fordi vi udbringer også maden til dig hvis der er behov for det.