pad thai

Min yndlingsmad i Thailand

Efter at have været i Cambodja i et par uger, vendte jeg tilbage til Thailand, og der gik jeg hvad jeg ville betegne som “spiseamok”. Cambodja, så meget som jeg elsker det, har ikke den bedste mad. Maden er meget intetsigende, og jeg savnede den storslåede, krydrede og smagfulde thailandske mad. Da jeg snart forlod Bangkok, forsøgte jeg at nyde så meget thailandsk mad som jeg kunne. Her har jeg samlet en liste over den mad, som jeg elsker mest i Thailand:

Pad Thai
Dette er den typiske thailandske ret, men den er ofte ødelagt i restauranter rundt om i verden, da de standardiserer retten til det punkt, hvor det bliver for generisk. Men jeg elsker en god pad thai, og når du rejser uden for turistmålene, er det nemt at finde en god en i Thailand. Jeg elsker rigtig meget den pad thai som du finder mange steder i Bangkok. Nogle steder kanpad thai menu den være dyr, men det er det værd for jeg elsker bare sådan pad thai! 🙂

Forårsruller
Jeg elsker at spise forårsruller som en hurtig gade snack. De koster virkelig ikke meget, og de er så lækre. Gennem de små gader vil du finde disse små boder, som sælger forårsruller. Du kan bruge dem som en lille snack eller som en god appetizer til sent på aftenen. En rigtig god natmad! Og den er især god hvis den er dyppet i sweet chili sauce.

Kuay Teow Moo Daeng (Nuddlesuppe med gris)

Kuay Teow Moo DaengEn af mine yndlingsretter i Thailand er denne røde svinekødssuppe, som du desværre kun kan finde i Thailand. Jeg har ledt efter den i mange andre lande, men jeg har ikke fundet en ordentlig version. Det er den specielle måde, som de tilbereder bouillonen på, som gør denne ret unik. Retten består af nudler, en lækker bouillon (lavet på kogte svinekødsben og løg), spirer, bok choy og lækker, lækker svinekød. Du kan spise retten på forskellige måder, du kan tilføje fish sauce, sukker eller chili. Du kan også kombinere tingene. Mhmm, denne ret er så god, at det er en af de første ting jeg spiser når jeg kommer til Thailand.

Hvordan jeg får råd til at rejse

Mange af jer har spurgt mig hvordan jeg i alverden får råd til at rejse, og det er et godt spørgsmål. Jeg har førhen brugt Gokredit.dk til at tage et forbrugslån, som jeg så tilbagebetaler når jeg kommer hjem, men jeg er nu gået over til at investere i aktier mens jeg rejser. På denne måde kan jeg rejse mens jeg arbejder og tjener penge.